Charlotte Casiraghi gift

Charlotte Casiraghi (32), prinsesse Caroline av Monacos smellvakre datter, giftet seg 1. juni i fyrstepalasset Monaco. Brudgommen var den franske filmprodusenten Dimitri Rassam (37). Til festen etterpå overrasket bruden alle da hun bar bestemor fyrstinne Grace diamanthalsbånd. Et smykket nåværende fyrstinne Charlene aldri har tatt på seg!

Charlotte Casiraghi og Dimitri Rassam på sin bryllupsdag 1. juni 2019. Halsbåndet var en bryllupsgave til fyrstinne Grace i 1956.
Charlotte Casiraghi og Dimitri Rassam på sin bryllupsdag 1. juni 2019. Halsbåndet var en bryllupsgave til fyrstinne Grace i 1956.

Charlotte Casiraghi er datteren prinsesse Caroline fikk med sin ektemann nummer to, Stefano Casiraghi. Tragisk nok omkom Stefano i 1990 i en båtulykke da Charlotte bare var fire år.

Bryllupsfesten ble feiret i Villa la Vigie i Monaco.
Bryllupsfesten ble feiret i Villa la Vigie i Monaco.
Hjemmeside for Villa la Vigie.

Charlotte Casiraghi gift borgerlig

Nå er det slik i Monaco, som i de fleste land, at man gifter seg først borgerlig og så får man senere en kirkelig velsignelse. Men det ser ut til at Charlotte og Dimitri nøyde seg med den borgerlige. Det har i alle fall ikke lykkes meg å finne ut noe mer. Den store bryllupsfesten ble også holdt samme dag, så jeg tror ikke det blir noe kirkebryllup på Charlotte og Dimitri.

Du kan lese om bryllupsfesten her.

Charlotte Casiraghi og Dimitri Rassam i borggården i fyrstepalasset i Monaco.
Mann og kone: Charlotte Casiraghi og Dimitri Rassam i borggården i fyrstepalasset i Monaco.

Alle barna var tilstede

Da paret ga hverandre sitt ja gjorde de det foran sitt felles barn, seks måneder gamle Balthazar, brudens 5 år gamle sønn Raphael fra et tidligere forhold med komikeren Gad Elmaleh. Dimitri har datter Darya fra sitt forrige ekteskap, som også var tilstede.

Men resten av familien ville også naturligvis dele denne dagen med paret. Onkel, fyrst Albert II, hans kone fyrstinne Charlene og brudens mor prinsesse Caroline var der naturligvis, samt Charlottes brødre, Andrea og Pierre Casiraghi og deres koner. Halvsøsteren prinsesse Alexandra av Hannover kom sammen med sine to halvbrødre og deres koner.

Charlotte Casiraghi og Dimitri Rassam med deres mødre: prinsesse Caroline og Carole Bouquet.
Charlotte Casiraghi og Dimitri Rassam med deres mødre: prinsesse Caroline og Carole Bouquet.

Jeg har har ikke sett eller lest at prinsesse Stephanie og hennes barn sto på gjestelisten, men det ville være rart om ikke brudens tante dukket opp. En som garantert ikke var blant gjestene var prinsesse Carolines ektemann prins Ernst August av Hannover. Han har ikke vært sett med familien på over ti år.

Kuverten ved Charlottes og Dimitris bryllupsfest.
Kuverten ved Charlottes og Dimitris bryllupsfest.

Hyllet bestemor Grace

Til vielsen gjorde Charlotte inntrykk med sin skiferfargede, knekorte kjole i helblonde fra det franske motehuset Yves Saint-Laurent.

Charlotte Casiragi gift med Dimitri Rassam. Kjolen er fra Gianbattista Valli.
Charlotte Casiraghi gift med Dimitri Rassam. Kjolen er fra Gianbattista Valli

Også prinsesse Caroline liker Vallis klær. Her er en sak om prinsessens nye stil.

Men det virkelig oppsiktsvekkende øyeblikket kom da Charlotte ankom bryllupsfesten. Denne gangen i en hvit kjole og rundt halsen et svært kjent smykke. Det var et treraders diamanthalsbånd laget av Cartier i 1953 og som ble gitt som bryllupsgave til fyrstinne Grace i 1956.

Offisielt bilde av fyrstinne Grace fra 1956.
Offisielt bilde av fyrstinne Grace like etter bryllupet i 1956.

Siden Grace døde i 1982 har smykket reist jorda rundt på forskjellige utstillinger. Merkelig nok har nåværende fyrstinne Charlene aldri båret smykket, eller noen andre av sin svigermors smykker for den del.

Fyrstinne Grace' diamanthalsbånd.
Fyrstinne Grace’ diamanthalsbånd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *