Gresk kongelig bryllup utsatt -nok en gang!

Kongelig bryllup utsatt. Greske prinsesse Theodora (36) og hennes forlovede Matthew Kumar skulle gifte seg i sommer. Det blir det ikke noe av. På grunn av koronakrisen, må Danmarks dronning Margrethes nieses bryllup utsettes på ubestemt tid.

Theodora og Matthew for et par år tilbake.
Theodora og Matthew for et par år tilbake.

Det må være ekstra vanskelig for Theodora og Matthew, for dette er andre gangen bryllupet deres skyves på. 16. november 2018 offentliggjorde prinsesse Theodora at hun var forlovet med den amerikanske advokaten Matthew J. Kumar. Bryllupet skulle stå sommeren 2019, og de fleste regnet med at festlighetene ville bli holdt i havnebyen Porto Heli i Hellas, der foreldrene hennes, kong Konstantin og dronning Anne-Marie, bor. Men det ble for vanskelig å finne en dato som kunne passe familie og venner, så paret bestemte seg for å utsette bryllupet til 2020. Nå blir heller ikke det noe av.

Anne-Marie og Theodora har allerede vært hos moteskaperen Celia Kritharioti, som skal lage brudekjolen til prinsessen. Bryllupstiaraen blir garantert Khedivens tiara, som alle dronning Ingrids etterkommere har båret som brud. Nå får vi vente å se til neste år.

Du kan lese om Khedivens tiara her.

Dronning Anne-Marie og prinsesse Theodora under Celia Krithariotis motoppvisning i London i februar i år.
Dronning Anne-Marie og prinsesse Theodora under Celia Krithariotis motoppvisning i London i februar i år.

Britisk kongelig bryllup utsatt

Prinsesse Theodora er ikke alene om skjebnen sin. Prinsesse Beatrice, 31, må også utsette bryllupet sitt på grunn av den internasjonale pandemien . Etter planen skulle hun og Edoardo Mapelli Mozzi stått foran alteret 29. mai. Men det blir heller ikke noe av.

Du kan lese min artikkel om Beatrice’ utsettelse her.

Det betyr at vi får to flotte kongelige bryllup neste år, og kanskje Beatrice da kan få et like flott bryllup som det søsteren prinsesse Eugenie fikk i 2018. Da er koronakrisen over, forhåpentligvis, og skandalen rundt prins Andrew kommet litt i bakgrunnen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *