Hertuginne Kates lekeplass -La barna leke ute!

Hertuginne Kate med sin yngste sønn prins Louis.
Hertuginne Kate med sin yngste sønn prins Louis.

Når du har vært med på å designe en lekeplass i skogen, er det ikke dumt å la dine egne barn teste den ut. Det var nettopp det hertuginne Kate av Cambridge (37) gjorde. I hennes helt magiske og frodige lekeplass i skogen, kunne barna dyppe tærne i bekken, slenge seg som Tarzan i et tau eller bare plukke blomster til mor.

Prinsesse Charlotte svinger seg.
Prinsesse Charlotte svinger seg.

Til inspirasjon

Prins George (5), prinsesse Charlotte (4) og prins Louis (4) fikk en herlig lekestund da de fikk lov til å prøve ut Kates fantastiske lekeplass, som i disse dager blir vist på verdens mest berømte hageutstilling: Royal Horticultural Societys Chelsea Flower Show. Hertuginne Kate innrømmet at måten de brukte lekeplassen, overrasket henne.

George og Charlotte dypper tærne i bekken.

Hertuginne Kates lekeplass

«De kastet steiner. Jeg hadde egentlig ikke tenkt at det var det de ville gjøre. De sparket av seg skoene sine, og ønsket å padle i bekken og ellers bruke lekeplassen på en måte som jeg ikke hadde forestilt meg».

Tanken, ønsket og drømmen bak lekeplassen er å oppmuntre barn til å tilbringe mer tid utendørs.

Et år gamle prins Louise viser at han nå går.
Et år gamle prins Louise viser at han nå går.

Hertuginnen av Cambridge fikk dagen etter anledning til å åpne lekeplassen til sin barns oldemor, dronning Elizabeth, som var riktig imponert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *