Indisk lapskaus, så godt og så enkelt!

Indisk lapskaus lager du lett ved å blande en boks Lys lapskaus med en indisk potetrett .
Indisk lapskaus er så enkel, og så god!

Indisk lapskaus går det? Jeg sier: Ja, det gjør det. Tidligere har jeg laget en enkel potetrett som bare med tre krydder med en gang gir deg smaken av India: Indisk potetrett du lager på en to, to, tre! 

Tilfeldigvis hadde jeg en boks med Lys lapskaus i skapet, jeg er blant de som alltid har et lite lager med hermetikk, just in case, og fant på å blande de indiske potetene med lapskausen. Det ble kjempegodt. Bare prøv!

Ekstra god indisk lapskaus

6 ss olje
½ ss hele sennepsfrø
½ ts chilipulver
½ ss gurkemeiepulver
10 små poteter, ferdigkokt (ca. 600 g før koking) og delt i fire
1 ts salt
1 boks Lys lapskaus

Fres sennepsfrøene i middels varm olje i en gryte. Er det passe varmt, «hopper» de litt. Tilsett chili, gurkemeie og salt og varm videre i 1 minutt. Pass nøye på at krydderet ikke brenner seg. Da må du begynne på nytt.

Ha i potetene og stek dem i 4 minutter mens du vender dem, til potetene er dekket av frøene og har fått sprø, gylne skorper. Potetene er nå blitt gule. Legg på lokk og skru ned varmen. La potetene varmes i 5 minutter til.

Ta ut halvparten av potetene. Bland boksen med lys lapskaus i gryten med resten av potetene og la det bli gjennomvarmt. Legg lapskausen på fat eller tallerken og strø de andre potetene over. Klart til servering!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *