Indisk potetrett du lager på en, to, tre!

Denne indiske potetretten er rask og forbausende enkel å lage.
Denne retten er så enkel, og så indisk

Denne potetretten er så indisk, og så god! Vanligvis når man lager indisk mat er det en seire av krydderier som trengs. Ikke her.  Her holder det med sennepsfrø, gurkemeie og chili.

De indiske potetene er deilige som de er, men er også ypperlig til kylling.

Ingrediensene til indisk potetrett

6 ss olje
½ ss hele sennepsfrø
½ ts chilipulver
½ ss gurkemeiepulver
10 små poteter, ferdigkokt (ca. 600 g før koking) og delt i fire
1 ts salt

Slik lager du enkel indisk potetrett

Fres sennepsfrøene i middels varm olje i en gryte. Er det passe varmt, «hopper» de litt. Tilsett chili, gurkemeie og salt og varm videre i 1 minutt. Pass på at ikke krydderet svir seg. Det er fort gjort og da er det ødelagt.

Ha i potetene og stek dem i 4 minutter mens du vender dem til de er dekket av frøene og har fått sprø, gylne skorper. Potetene er nå blitt gule. Legg på lokk og skru ned varmen. La potetene varmes i 5 minutter til.

Denne indiske potetretten er rask og forbausende enkel å lage.
Smaker godt til kylling

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *