Kongelig bryllup 2020

Det er allerede kjent av prinsesse Beatrice av York gifter seg i 2020, men allerede nå vet vi at vi får to kongelige bryllup til. Skjønt kongelig er kanskje å strekke det langt, jarlen av Southesk og miss Flora Ogilvy står som arvinger til den britiske tronen, men som henholdsvis nr 72 og 53. Begge er dessuten femmenninger til prinsesse Ingrid Alexandra.

Timothy Vesterberg og Flora Ogilvy offentliggjorde dette bildet da de forlovet seg.
Kongelig bryllup 2020: Timothy Vesterberg og Flora Ogilvy offentliggjorde dette bildet da de forlovet seg.

Flora Ogilvy har forlovet seg med en svenske! Det 24 år gamle barnebarnet av den svært populære prinsesse Alexandra, skal gifte seg med Timothy Vesterberg 26, Han var tidligere profesjonell ishockeyspiller, men jobber nå innen finans i London. Flora jobber som kunstkonsulent

Du kan lese om prinsesse Alexandras bryllup i 1963 her.

«Vi er forlovet» bekrefter Flora på Instagram. «Min elskede Timothy ba meg om å gifte seg med ham, og vi er så lykkelige». «Always and forever», kommenterer Vesterberg. Paret avslo å forteller når, og hvor, vielsen skal skje, men det blir nok på våren eller sommeren neste år. Kongelige forlovelser bruker ikke å vare så lenge, så det er svært sannsynlig at vi får enda et kongelig bryllup i 2020.

Flora er nr 53 i den britiske arverekken og dessuten barnebarn til den svært populære og respekterte prinsesse Alexandra, så vi skal ikke se bort fra at også hun gifter seg i st. Georges kapellet i Windsor, der Harry og Meghan, og prinsesse Eugenie giftet seg. Det er naturligvis ikke gitt, og det kan jo hende at paret ønsker seg en mer anonym tilværelse. Vi får se.

Timothy og Flora i tyske folkedrakter.
Timothy og Flora i tyske folkedrakter.

Kongelig bryllup 2020

En annen av prinsesse Ingrid Alexandras femmenninger er Jarlen av Southesk, eldste sønn til Hertugen av Fife (som er oldebarn av prinsesse Louise, dronning Mauds søster). Til daglig kaller han seg Charles Carnegie (f 1989). Han har forlover seg med fransk-italienske Camille Ascoli (f. 1990).

Charles Carnegie, jarl av Southesk.
Charles Carnegie, jarl av Southesk.

Når og hvor de skal gifte seg er heller ikke kjent, men Charles er nr 72 i den britiske arverekken og befinner seg såpass langt utenfor de kongelige sirkler, at det spørs vel om det kommer noen fra dronning Elizabeths nærmeste familie for å kaste glans over bryllupet.

Marlene Eilers Konig har skrevet utførlig om jarlens forbindelse til det britiske kongehuset.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *